Foto: deeperblue.com |
Ar grāmatu "Dining with Divers: Tales from the Kitchen Table" ("Pusdienas ar daiveriem: stāsti pie virtuves galda") Saimons Praidmors (Simon Pridmore) un Deivids Straiks (David Strike) aicina viņiem pievienoties virtuvē pie galda lai klausītos stāstus un izmēģināt ēdienus, kas gatavoti apkopojot labāko pieredzi, ko sniedz daivinga pasaule.
Pētnieki, rekordu labotāji, novatori, dizaineri, uzņēmēji - viņi visi sacenšas par iespēju piesaistīt lasītāju uzmanību un rosināt garšas kārpiņas šajā daivinga pavārgrāmatas pirmajā sējumā.
Kā uzskata Praidmors un Straiks, ļoti daudziem daiveriem nākamā patīkamākā nodarbe pēc niršanas ir runāt par niršanu. Un labākais veids kā to darīt ir izbaudīt maltīti kopā ar līdzīgi domājošiem draugiem.
"Dining with Divers: Tales from the Kitchen Table" autori atzinuši, ka zinājuši par to, ka daiveri pārsvarā mīl labi paēst, bet to, ka ļoti daudzi no viņiem ir apveltīti ar lieliskām kulinārām dotībām - tas gan viņiem bijis pārsteigums.
Grāmatā ikviens atradīs kaut ko sev - aprakstītās receptes ir ļoti dažādas - sākot no augstās kulinārijas ēdieniem līdz karijam, no Taizemes salātiem līdz flāmu sautējumam un no zuša galerta līdz vegānu keksiņiem. Bet grāmatā iekļautie daivstāsti variē no nogrimušo kuģu vraku atklāšanas līdz aisbergu pētīšanai un lielo zemūdens iemītnieku vērošanai.
Grāmatu "Dining with Divers: Tales from the Kitchen Table" var iegādāties Amazon - papīra formātā tā maksā 39.99$, bet e-grāmatas formātā 9.99$
Info: www.deeperblue.com
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru