pirmdiena, 2015. gada 13. aprīlis

Tikšanās ar zemūdens fotogrāfu Alekseju Zaicevu


Aizvadītajā piektdienā - 10.aprīlī Rīgā norisinājās tikšanās ar pazīstamo Krievijas zemūdens fotogrāfu Alekseju Zaicevu. Tikšanās laikā Zaicevs prezentēja arī savu grāmatu, kas veltīta zemūdens fotografēšanai "Школа подводной фотографии. Практическое руководство для начинающих." 


Tikšanās izvērsās interesantā sarunā ar zemūdens fotogrāfu, kurš ne tikai pastāstīja par savu nonākšanu daivingā un aizraušanos ar zemūdens fotografēšanu, par pirmajiem fotokameru zemūdens boksiem un darbu dažādos daivingam veltītajos preses izdevumos. Klātesošie varēja arī uzzināt kā notiek apmācības Alekseja Zaiceva zemūdens fotogrāfu skolā. Bez tam fotogrāfs demonstrēja arī savas fotogrāfijas, kas uzņemtas visdažādākajās niršanas vietās - Krievijā, Sarkanajā jūrā, Taizemē u.c.
Aleksejs Zaicevs ir profesionāls zemūdens fotogrāfs, daivinga instruktors (PADI, CMAS), pasniedz kursus zemūdens fotogrāfijā, ir Krievijas Žurnālistu savienības biedrs. Saņēmis daudzu fotokonkursu apbalvojumus, tai skaitā, "Серебряная Акула", "Золотой дельфин" u.c. Šogad saņēmis Krievijas Nacionālo prēmiju "Подводный мир". 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru