piektdiena, 2017. gada 31. marts

Starptautiskā alu daivinga konference notiks jūnijā ASV



Starptautiskā alu daivinga konference šogad notiks no 2.līdz 3.jūnijam Lake City, Floridā (ASV). Alu daiveri, tehniskie daiveri, daivinga instruktori, daivinga ekipējuma ražotāji un industrijas profesionāļi no visas pasaules ir aicināti apmeklēt šo ikgadējo pasākumu, lai dalītos pieredzē, noklausītos vadošos industrijas speciālistus, satiktu draugus un izmēģinātu jaunāko alu daivinga un tehniskā daivinga ekipējumu.


Starptautiskā alu daivinga konferenci rīko organizācija "The National Speleological Society Cave Diving Section". Šī organizācija gada laikā rīko dažādas meistarklases un pasākumus, bet Starptautiskā alu daivinga konference ir galvenais gada pasākums. 2017.gada konferences tēma ir "Alu daivings - vakar, šodien un rīt". Lektori diskutēs par alu daivinga vēsturi, pašreizējām aktualitātēm un nākotnes perspektīvām. Konferencē paredzējuši uzstāties Hal Watts, Lamar English, Forrest Wilson, Joshua Shouse, Dawn Kernagis PhD un Eduardo Macedo. 
Programmā paredzētas arī dažādas demonstrācijas ūdenī un izmēģinājuma daivi ar rebrīzeriem, zemūdens pārvietošanās līdzekļiem, gaismām un citu ekipējumu. 
"The National Speleological Society Cave Diving Section" ir nekomerciāla organizācija, kuras galvenie virzieni ir alu daivinga drošība, apmācība, aizsardzība un izpēte. Tā ir lielākā alu daivinga organizācija ar biedriem un instruktoriem visā pasaulē. 
Vairāk par Starptautisko alu daivinga konferenci šeit.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru