piektdiena, 2015. gada 4. septembris

PADI izstrādājusi jaunu apācības programmu - PADI Freediver

Attēls: deeperblue.com

Pasaulē lielākā daivinga apmācības organizācija PADI paziņojusi, ka šī gada novembrī "DEMA Trade Show" (ASV) laikā prezentēs jaunu niršanas apmācību programmu - "PADI Freediver". 


PADI 2014.gadā uzsāka īpašu autorkursu frīdaivingā, šis autorkurss ieguva lielu popularitāti, tāpēc PADI nolēma izstrādāt savu frīdaivinga apmācības programmu. Tā tiks balstīta uz tradicionālo PADI apmācības filozofiju un ikviens students varēs saņemt piekļuvi visiem apmācību materiāliem, lai varētu kļūt par PADI augstajiem standartiem atbilstošu kvalificētu speciālistu.
Kurss "PADI Freediver" ietvers trīs dažādus kursus - "PADI Basic Freediver" jeb pamatkurss frīdaivingā, "PADI Advanced Freediver" jeb padziļinātais kurss frīdaivingā un "PADI Master Freediver" meistarkurss frīdaivingā. 
Jāatzīmē, ka mācību materiāli bus pieejami arī planšetdatoriem piemērotā formātā "PADI Freediver Touch", apmācības būs iespējamas gan on-line režīmā, gan arī bez pieslēguma internetam.
PADI America Apmācību un klientu servisa daļas viceprezidents Džeimss Morgans (James Morgan) uzsvēra: "Daudzi PADI profesionāļi paši ir aizrautīgi frīdaiveri un ļoti vēlas dalīties ar citiem cilvēkiem šajā savā kaislībā nirt aizturot elpu. Asociācijas ietvaros esošo autorkursu - specializāciju frīdaivingā skaits aizvadītā gada laikā ir ļoti pieaudzis, tāpēc ejot līdzi laikam PADI ir izveidojusi lielu, strukturētu kursu frīdaivingā."
"PADI Freediver" programmas izstrādē ir piedalījušies arī Jay Huang no Taivānas,  Myoungho Noh no Dienvidkorejas, Liz Parkinson no Bahamām un Alejandro Lemus no Meksikas.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru