ceturtdiena, 2018. gada 8. novembris

Par Moscow Dive Show 2019 vēstnieku kļūst Ahmeds Gabrs

Foto: Ahmeds Gabrs / english.ahram.org.eg


Nākamgad no 31.janvāra līdz 3.februārim Maskavā (Krievija) norisināsies Moscow Dive Show 2019. Kā ziņots daivšova Facebook lapā - par tā vēstnieku kļuvis ēģiptietis, pasaules rekordists daivingā Ahmeds Gabrs.


Ahmeds Gabrs piedalīsies Moscow Dive Show 2019 un uzstāsies ar vairākiem priekšlasījumiem - gan daivinga profesionāļiem, gan plašākai publikai. Rekorddaiva īpašnieks pastāstīs kādas iespējas slēpjas cilvēka organismā, ko cilvēks izjūt 300m dziļumā un pats galvenais - kāpēc tas vispār vajadzīgs. Daivšova ietvaros norisināsies arī divu pasaulē dziļāk ienirušo cilvēku - Alekseja Molčanova un Ahmeda Gabra - sacensība.
Ahmeds Gabrs ir dzimis 1976.gadā Ēģiptē. Dienējis Ēģiptes armijā, bet dienestu pametis, lai kļūtu par daivinga instruktoru. 
Iespaidojoties no Nuno Gomesa rekorddaiva (318,25m), Ahmeds Gabrs nolēma pievērsties dziļajam daivingam un pārspēt šo rekordu. 
2014.gada 18.septembrī Sarkanajā jūrā Dahabas (Ēģipte) piekrastē Ahmeds Gabrs uzstādīja jaunu Pasaules rekordu daivingā - ienirstot 332,35m dziļi. Ieniršana ilga 13 stundas un 50 minūtes.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru