ceturtdiena, 2017. gada 24. augusts

Bildinājums kā nāriņai Arielai

Foto: youtube.com


Ļoti iespējams Ēriks Martinezs (Eric Martinez) ir romantiskākais puisis Sanantonio (ASV). Un tas viss dēļ viņa neparastā bildinājuma. Savu draudzeni Kamiju Rainiju Kjuko (Cammy Rynae Cuoco) viņš bildināja zem ūdens. Varētu teikt, kas gan šādā bildinājumā būtu tik neparasts, tā teikt, ne viņš pirmais, ne pēdējais kurš bildina zem ūdens. Bet tad nu te jānorāda īpašais bildinājuma veids - Ērika draudzenei ļoti mīļa ir nāriņu tēma, tāpēc puisis kopīgi iecerētajā ceļojumā uz Riviera Maya kūrortu Meksikā ieplānojis arī īpašu bildināšanas pasākumu - zem ūdens un nāriņu stilā.


Ceļojums uz Meksikas kūrortu bija pāra pirmais lielais kopīgais ceļojums. Ēriks un Kamija uz to brīdi bija pāris jau apmēram pusotru gadu, kad puisis saprata, ka ir pienācis laiks bildināt draudzeni. 

Foto: mysanantonio.com

"Tas plānojās būt mūsu pirmais lielais ceļojums (kopā)," teica Martinezs. "Un es sapratu, ka šis ir perfekts laiks, lai to izdarītu."
Bildinājumu viņš plānoja kopā ar fotogrāfi Polliju Davsoni (Polly Dawson) no "Del Sol Photography". 
Kopš iepazinušies ar "Del Sol Photography" darbiem Instagramā Ēriks un Kamija ir lieli šo fotogrāfiju fani. Jāatzīmē, ka kompānija specializējas kāzu un saderināšanās pasākumu fotografēšanā, kā arī zemūdens fotografēšanā.
Izstāstot fotogrāfei, ka Kamija fano par "Nāriņas" tēmu un ļoti mīl delfīnus un nāriņas, radās scenārijs bildinājumam zem ūdens nāriņu stilā.

Foto: abc11.com

Kā vēlāk medijiem atzina Kamija - viņa cerējusi šajā ceļojumā saņemt gredzenu, bet nekad nav varējusi iedomāties, ka viņas bērnu dienu sapņi piepildīsies. 
Ērika un Kamijas īpašā diena sākās ar nelielu ceļojumu caur džungļiem uz alu sistēmu, kur viņus gaidīja fotogrāfe. Vispirms bija fotografēšanās saules pielietā sausā alā. Tas bija pirmais Ērika pārsteigums Kamijai - fotosesija pie Pollijas Davsones. 
"Tas bija lieliski un man tas tiešām bija pārsteigums," teica Kamija. "Un tad viņš nokrita manā priekšā uz ceļa."
Bet bildinājums brīnišķīgajā saules pielietajā alā nebija vienīgais tās dienas pārsteigums. Kamija kādreiz bija minējusi, ka bērnībā viņas mīļākā princese bijusi nāriņa Ariela. 
"Un tad es viņai pateicu par Pollijas sagatavoto nāriņas tērpu un iespēju vēlreiz atkārtot bildinājumu, tikai šoreiz zem ūdens," stāstīja Martinezs.

Foto: 13newsnow.com

Zemūdens bildinājumā gan ticis izmantots liels butaforisks gredzens, gan tāpēc, ka Kamija baidījusies pazaudēt savu saderināšanās gredzenu, gan tādēļ, lai bildēs viss izskatītos iespaidīgāk. 
Abi saderinātie atzinuši, ka tā bijusi neaizmirstama diena.


Jāatzīmē, ka Ēriks un Kamija plāno atgriezties Riviera Maya kūrortā, lai nākamgad tur salaulātos.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru