piektdiena, 2017. gada 22. septembris

Viesnīca Beļģijā vientuļiem viesiem piedāvā iznomāt zivi

Foto: Twitter/@Mich_Cooke


Kāda viesnīca Beļģijā piesaistījusi uzmanību ar to, ka vientuļajiem viesiem piedāvā iznomāt zivi par 3,50 eiro diennaktī.


Netālu no Briseles Šarleruā lidostas esošā "Hotel Charleroi Airport" ir četrzvaigžņu viesnīca, kas piedāvā numurus sākot no 89 eiro par nakti. 
Programma "Draugs - zivs" ieinteresēja internetu pēc tam, kad radio producente Mišela Koka (Michelle Cook) tvītoja attēlu ar akvāriju un reklāmlapu. Ziņā viņa uzrakstījusi: "Mans draudzene uzturējās viesnīcā Beļģijā. Viņai tika piedāvāta iespēja iznomāt uz nakti zivi, gadījumā ja viņa justos vientuļa."
Šīs paziņojums pēc tam tika atkārtoti tvītos un komentēts vairāk nekā 10 000 reizes. Bija cilvēki, kas paziņoja, ka noteikti iznomās zivis, bet bija arī tādi, kas uz šo paziņojumu reaģēja ar niknumu, sakot, ka dzīvnieku iznomāšana ir ļaunprātīga un izteica arī bažas par akvārija lielumu.
Viesnīcas menedžeris Deivids Dīlens (David Dillen) izdevumam "The Independent" pastāstīja, ka zivju noma darbojas vai vairākus gadus un ir populāra viesnīcas viesu vidū.
Dīlens norādīja: "Mēs to uzsākām pirms dažiem gadiem. Mērķis bija pārsteigt mūsu viesus, kā mēs vienmēr cenšamies to darīt."
"Ir brīnišķīgi redzēt, kā cilvēki uz to reaģē. Viņi smaida, viņi uzņem fotogrāfijas un izvieto tās sociālajos tīklos. Mēs iznomājam vairākas zivis nedēļā."
Dīlens arī noraidīja jebkādas bažas par nežēlīgu izturēšanos pret dzīvniekiem, paskaidrojot, ka zivis tiek labi aprūpētas. Viņš piebilda: "Es varu arī pastāstīt, ka mēs ļoti labi rūpējamies par mūsu zivīm; tās jau ir ar mums vairāk kā četrus gadus, ja mēs par tām nerūpētos, tad tās jau sen būtu mirušas."
"Hotel Charleroi Airport" menedžeris arī norādīja, ka viesnīcas saimniecības daļā ir liels zivju akvārijs - ar skābekli un augiem. 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru