trešdiena, 2016. gada 3. februāris

Atklāts Moscow Dive Show 2016



Šodien Maskavā (Krievija) izstāžu kompleksā "Sokolniki" notika daivingam, frīdavingam, zemūdens medībām un zemūdens foto un video veltītās izstādes "Moscow Dive Show 2016" svinīgā atklāšana. 


"Moscow Dive Show 2016" norisināsies no 3.februāra līdz 6.februārim. Šajā laikā ikviens interesents varēs ne tikai iepazīties ar jaunāko daivinga ekipējumu vai interasantākajiem niršanas ceļojumu galamērķiem, bet arī klausīties dažādas lekcijas, kas veltītas zemūdens pasaules tēmai. Izstādes laikā tiks pasniegta arī Krievijas Zemūdens aktivitāšu konfederācijas (Конфедерация Подводной Деятельности России) organizētā Krievijas Nacionālā prēmija "Zemūdens pasaule" ("Подводный Мир"). Ar "Moscow Dive Show" pasākumu programmu var iepazīties šeit.
"Moscow Dive Show" organizē izdevniecība "Fish Press" (izdod žurnālus "Предельная Глубина" un "Мир Подводной Охоты"). Kā uzsver "Fish Press" īpašnieks un daivingam veltītās izstādes jaunā formāta galvenais ideologs Georgijs Zdanovskis, "Moscow Dive Show" galvenā ideja ir "Izdevīgi dalībniekiem, interesanti apmeklētājiem".

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru