svētdiena, 2016. gada 28. februāris

Populārākās zemūdens signālierīces

Foto: scubadiverlife.com

SportDiver.com piedāvā ikvienam interesentam iepazīties ar populārākajām zemūdens signālierīcēm - lietām, kas daiveriem nepieciešamības gadījumā ļaus zem ūdens pievērst uzmanību vai nu sev, vai kādam interesantam zemūdens iemītniekam.



Foto: sportdiver.com

Bumbiņa klaudzināšanai pa balonu
Kā tas darbojas - aplieciet gumiju ar bumbiņu ap balonu un nepieciešamības gadījumā zem ūdens pavelciet aiz bumbiņas - gumija nostiepsies, tad to atlaidiet - atsitoties pret balonu bumbiņa radīs skaņu. 

Attēls: leisurepro.com

Foto: sportdiver.com

Daivnūja
Ar šīs daivnūjas palīdzību daiveris var savam badijam un pārējiem nirējiem norādīt uz interesantiem un grūti pamanāmiem zemūdens iemītniekiem. 

Foto: sportdiver.com

Zemūdens šeikeris
Daiveru vidū ļoti izplatīts priekšmets. Lietošana ļoti vienkārša - lai radītu skaņu nepieciešams vienkārši šeikeri sakratīt. Protams, iespējams iegādāties visdažādāko daivfirmu ražotos zemūdens šeikerus, atkarībā no ražotāja to radītā skaņa var būt dzirdama līdz pat 10m tālu. 

Foto: sportdiver.com

Zemūdens sirēna
Neliela izmēra ierīce, kas tiek pievienota pie inflātora šļūtenes. Nepieciešamības gadījumā nospiežot uz sirēnas pogas būs dzirdams skaļš troksnis. Bez tam sirēna dzirdama arī no liela attāluma. 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru