pirmdiena, 2014. gada 29. septembris

Aicina iesniegt fotogrāfijas "Ocean Art Underwater Photo Competition 2014"


"The Underwater Photography Guide" aicina zemūdens fotogrāfus iesniegt savus darbus fotokonkursam "Ocean Art Underwater Photo Competition 2014". Darbus var iesniegt līdz šī gada 19.novembrim. 


Konkurs kopējais balvu fonds sastāda vairāk kā 60 000$, tai skaitā balvu fondā ir vairāk kā 20 dažādi daivsafari un atpūta daivkūrortos. Konkursa dalībnieki varēs cīnīties par 11 dienu ilgu daivsafari Indonēzijā ar "SMY Ondina", 8 dienu daivpaketi "Paradise Taveuni Resort" Fidži, 8 dienu daivsafari Maldivās ar "Manthiri", 8 dienu daivsafari Zālamana salās ar "Bilikiki", 11 dienu daivpaketi "Lissenung Dive Resort" Papua Jaungvinejā, kā arī dažādiem dāvanu sertifikātiem no "Bluewater Photo".
Galvenās balvas piedāvās "Villa Markisa" (Bali), "the Discovery Fleet" (Tubbataha), "Emperor Divers" (Maldivu salas), "VoliVoli" (Fidži), "Kosrae Nautilus Resort" (Mikronēzija), "Atlantis Philippines", "Palau Dive Adventures", "Mike Ball Dive Expeditions" (Austrālija), "Alor Divers" (Indonēzija), "Manta Ray Bay" (Japa), "Maluku Divers" (Indonēzija), "Juliana’s Hotel & Sea Saba Dive Center" (Karību salas), "Eco Divers Lembeh", "Blackbeard’s Cruises" (Bahamu salas) un "Bluewater Travel".
"Ocean Art" ir viens no prestižākajiem zemūdens fotogrāfiju konkursiem pasaulē, kā arī tas ir viens balvām bagātākajiem fotokonkursiem. 
"Ocean Art" norisinās 12 kategorijās, tai skaitā arī "Novice dSLR" kategorijā un 3 kompakto kameru kategorijās, tādējādi dažāda līmeņa zemūdens fotogrāfiem ir iespēja iegūt labas balvas. Bez tam fotokonkurss norisināsies arī SuperMakro, Auksts/mērenas temperatūras ūdens, Zemūdens gliemji, Zemūdens modeles/mode, kā arī tradicionālajās kategorijās - Platleņķa foto, Makro, Zemūdens dzīves portreti un Zemūdens pasaules uzvedība.
Katras kategorijas uzvarētājiem būs iespēja sarindot balvās piedāvātos kūrortus un daivsafari, tādējādi padarot daudz lielāku iespējamību vinnēt tieši to balvu, kuru vēlētos visvairāk.
Starp konkursa tiesnešiem ir tādi pasaulē slaveni zemūdens fotogrāfi kā Tony Wu, Martin Edge, Marty Snyderman un Scott Gietler. Martin Edge ir autors grāmatai "Zemūdens fotogrāfs" ("The Underwater Photographer"), kas ir vispārdotākā grāmata par zemūdens fotografēšanu. Marty Snyderman ir Emmy balvas laureāts, kura darbi parādās, piemēram, "National Geographic". Tony Wu ir pazīstams zemūdens fotogrāfs un grāmatas "Klusuma simfonija" ("Silent Symphony") autors. Scott Gietler ir starptautiski pazīstams zemūdens fotogrāfs un "Bluewater Photo", "Bluewater Travel" un "The Underwater Photography Guide" īpašnieks.
Vairāk informācijas par "Ocean Art Underwater Photo Competition 2014" fotokonkursu var atrast:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru