otrdiena, 2014. gada 23. septembris

DUI iegādājies OMS


Amerikāņu kompānija Diving Unlimited International (DUI) augustā nāca klajā ar paziņojumu, ka kopā ar saviem Eiropas partneriem BtS Europa AG un CCR Sp.Z.o.o. iegādājusies tehniskā daivinga ekipējuma ražotājkompāniju Ocean Management Systems (OMS). Jaunā ražotne turpmāk sauksies Ocean Management Systems GmbH un tās centrālais birojs atradīsies Vācijā. 


Kā uzsver DUI prezidente un CEO Suzana Longa - mērķis ir apvienot nepārspējamo OMS kvalitāti ar DUI ļoti labo tehniskā atbalsta dienestu. Tuvākajos mēnešos apvienotās kompānijas nodarbosies ar OMS daivinga ekipējuma jaunās 2015.gada kolekcijas izstrādi.
Kā teikts DUI izplatītajā paziņojumā masu medijiem - DUI dīleri turpinās piegādāt daivinga ekipējumu Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā, kā arī Austrālijā, Japānā un Dienvidkorejā. Bet BtS atbildēs par OMS ekipējuma piegādi Eiropā, Krievijā un Ķīnā. 
DUI arī aicina visus izplatītājus, kuri ieinteresēti daivinga ekipējuma tirdzniecībā, apmeklēt DEMA Show Lasvegasā, ASV (19.-22.novembris, 2014) un Boot Show Diseldorfā, Vācija (18.-25.janvāris, 2015).
Kalifornijā bāzētā kompānija DUI jau kopš 1963.gada nodarbojas ar daivinga ekipējuma un sauso hidrotērpu izstrādi un ražošanu. Plašajā ražojumu klāstā atrodams ekipējums rekreacionālajiem daiveriem, tehniskajiem daiveriem, komerciālajiem un militārajiem daiveriem. DUI ekipējums tiek ražots ASV un tiek izplatīts vairāk kā 40 valstīs. 
BtS savu darbību uzsāka 1993.gadā ražojot dzelzs un alumīnija balonus, īsā laikā kompānija kļuva par lielāko augstas kvalitātes daivinga ekipējuma izplatītāju Eiropā ar ļoti labi attīstītu tirdzniecības tīklu. BtS produkcija tiek izmantota ne tikai rekreacionālajā un tehniskajā daivingā, to lieto arī nirēji, kas nodarbojas ar izpēti un zinātnisko pētniecību. BtS produkciju izmanto arī glābšanas dienesti un militāristi visā pasaulē.
CCR dibināta Polijā 2003.gadā. Tā ieņem līderpozīcijas daivinga tirgū Polijā un Polijas kaimiņvalstīs. CCR specializējas ne tikai daivinga ekipējuma ražošanā, bet ražo arī tehniskā daivinga ekipējumu, tai skaitā rebrīzerus.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru