svētdiena, 2014. gada 28. septembris

Atsauc nelielu partiju ScubaPro Aladin Square daivkompjūteru

Aladin Square

Kompānija Johnson Outdoors Diving, kurai pieder ScubaPro, šovasar nāca klajā ar paziņojumu, ka tiek atsaukta neliela partija Aladin Square daivkompjūteru, šie kompjūteri pazīstami arī ar nosaukumu Aladin2. Atsaukti tiek daivkompjūteri, kuru sērijas numuri beidzas ar skaitļiem 003. Šie kompjūteri tikuši pārdoti laika posmā no šī gada marta līdz jūnijam.


Johnson Outdoors Diving aicina daiverus, kuru īpašumā ir paziņojumā minētie Aladin Square kompjūteri, nekavējoties pārstāt tos lietot un griezties pie ScubaPro dīleriem, lai bez maksas tos nomainītu. 
Ka informē ražotājs, kompānija saņēmusi vairākas sūdzības no daiveriem, kas iegādājušies Aladin Square - nirēji sūdzējušies, ka zem ūdens daivkompjūterā iekļūst ūdens, kā rezultātā tas pārstāj darboties. Pieaicinātie neatkarīgie eksperti ir  noskaidrojuši problēmu ar kompjūteru hermētiskumu un visi bojājumi ir novērsti. Tāpat noskaidrots, ka problēmas bijušas tikai ar vienas partijas Aladin Square daivkompjūteriem - kuru sērijas numurs beidzas ar 003. 
Johnson Outdoors Diving atgādina, ka daivkompjūtera sērijas numurs ir baltā krāsā un tas iespiests kompjūtera aizmugurējā daļā, kā arī uzdrukāts uz kompjūtera iepakojuma aizmugures un sānu etiķetēm. 
Jāatzīmē, ka līdz brīdim, kad Johnson Outdoors Diving atsauca konkrēto partiju ScubaPro Aladin Square kompjūteru, nav reģistrēts neviens letāls niršanas gadījums, kurā būtu izmantots konkrētās markas daivkompjūters. 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru