ceturtdiena, 2014. gada 30. oktobris

Undersea Art Award - aicina konkursā pieteikties māksliniekus

Undersea Art Award 2010 - māksliniece Anna Kirk Smith


"The Wildlife Trusts" un "Society of Wildlife Artists" meklē mākslinieku, kurš "būtu gatavs ienirt zemūdens pasaulē un meklēt iedvesmu zem viļņiem". Konkursa uzvarētāja darbi tiks izstādīti 2015.gada oktobrī "Society of Wildlife Artists" izstādē Londonā. 


Undersea Art Award 2007 - māksliniece Kim Atkinson
Konkursa uzvarētājs saņems "Zemūdens mākslas balvu" ("Undersea Art Award"), kas iekļaus apmaksātu niršanas apmācību un ceļojumu zemūdens pasaulē - tā visa rezultātā radušos mākslas darbus mākslinieks varēs izstādīt "Society of Wildlife Artists" ikgadējā izstādē "Mall Galleries" Londonā.  
Jāatzīmē, ka iepriekšējo gadu konkursa laureāti ir radījuši brīnišķīgus mākslas darbus, ar domu pievērst uzmanību aktuālajai nepieciešamībai izveidot jūras aizsardzības zonas. 
Pretendentiem līdz 2015.gada 27.februārim ir jāiesūta pieteikums, kurā pastāstīts kā viņi iecerējuši veidot savu mākslas darbu. Konkursa rezultāti tiks paziņoti 2015.gada 16.martā un uzvarētājam būs laiks - pavasaris/vasara lai izietu niršanas apmācību, iepazītu Lielbritānijas piekrastes zemūdens pasauli un radītu savus mākslas darbus.
Undersea Art Award 2012 - māksliniece Harriet Mead
"Zemūdens mākslas balva" ir stipendija māksliniekiem, kas izveidota 2007.gadā. Stipendiāts iemācās nirt un pēc tam darbojas zem ūdens Lielbritānijas piekrastē atainojot zemūdens pasauli. Mākslas darbi - no gleznām līdz skulptūrām - radīti, lai veicinātu izpratni par Lielbritānijas piekrastes zemūdens pasaules diezgan bēdīgo stāvokli. 
Lai pieteiktos "Zemūdens mākslas balvai" - pieteikuma anketu iespējams atrast "The Wildlife Trusts" interenta saitā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru